Als eigenaar van een restaurant, bedrijfskantine of een andere horecagelegenheid wil je uitsluitend met hoogkwalitatieve apparaten werken. In je zoektocht naar kwalitatief goede machines kom je het merk UNOX tegen. De Italiaanse fabrikant werd in 1978 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een merk dat wereldberoemd is. Ze zijn dan ook een toonaangevend merk dat gespecialiseerd is in professionele kookapparatuur. Daaronder ovens, friteuses en bakplaten. In onze blog hebben wij de belangrijkste redenen waarom je een horeca oven Unox zou moeten kopen op een rijtje gezet.

Horeca oven Unox wordt van duurzaam materiaal gemaakt

De belangrijkste reden om voor de horeca oven Unox te kiezen heeft te maken met het feit dat het merk uitsluitend met duurzame materialen werkt. Hun ovens worden dan ook gemaakt van duurzaam RVS dat ten eerste goed schoon te maken en te houden is, maar ook die een langere levensduur van de kookapparatuur garandeert. Het bedrijf zet zich ook in voor een beter milieu en probeert hun ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken. Door dus voor duurzame en hoogkwalitatieve materialen te kiezen.

Hoog service level

Service staat bij het Italiaanse merk hoog in het vaandel en de service op een horeca oven Unox is dan ook van een hoog niveau. Dat houdt in dat je als eigenaar van een horecagelegenheid altijd op de expertise van het bedrijf kunt rekenen wanneer er een defect optreedt of als er onderhoud aan de kook apparatuur moet plaatsvinden. Voor beginnende ondernemers en hun personeel bieden ze ook trainingen aan waarmee je kunt leren werken met de apparaten die zij aanbieden.

Breed assortiment

Ben je op zoek naar een horeca oven Unox waarmee je kunt bakken en braden, eten kunt stomen of waarmee je snel en professioneel eten kunt opwarmen? Geen mogelijkheid is onmogelijk wanneer je voor een oven van UNOX kiest. Ze hebben een breed assortiment en vrijwel ieder model wordt ook wel een combi-steamer genoemd. Zo kun je uiteenlopende gerechten met verschillende smaken en texturen bereiden en aan klanten serveren. De keerzijde van de medaille is dat niet ieder model geschikt is voor het bakken van producten. Als dit een prioriteit heeft is het van belang dat je het juiste model kiest.

Horeca oven Unox is snel en kostenvriendelijk

Nog een belangrijke reden om voor een horeca oven Unox te kiezen heeft te maken met de snelheid en de kosten. Ten eerste kun je met de ovens van de Italiaanse fabrikant eten razendsnel bereiden. Te danken aan de innovatieve technieken die zij in hun apparaten hebben toegepast. Vooral in restaurants en in horecagelegenheden waar grote hoeveelheden eten moet worden klaargemaakt, is snelheid een must. Ten tweede verbruiken ze niet meer energie dan nodig is. Door de innovaties die zij hebben toegepast verbruikt een horeca oven Unox weinig stroom of gas. Uiteraard zal een elektrische oven goedkoper zijn dan een oven die op gas werkt, maar ook hierin kun je keuzes maken. Unox bouwt namelijk modellen die op elektriciteit en op gas werken. Uiteraard zijn ook alle modellen voorzien van de juiste voorzorgsmaatregelen, zodat je de apparaten ook altijd eenvoudig en veilig kunt installeren en gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *