Gehoorapparaten kunnen je leven voorgoed veranderen en daarom wil je graag duidelijkheid in wat het aanbod is én wat je aanschaft. Dankzij innovatieve technieken worden hoortoestellen steeds beter waardoor ze van cruciale betekenis kunnen zijn in je bestaan en hierdoor je levenskwaliteit verbeteren. Om te weten wat in jouw situatie gunstig is, kan je het beste langsgaan bij een specialist. Iemand die hiervoor is opgeleid kent de aandachtspunten en helpt je om een hoorapparaat te kiezen dat past bij de mate van jouw gehoorverlies.

Welk gehoorapparaat kies je?

Gehoortoestellen zijn er in alle soorten en maten. Er zijn apparaten voor achter het oor, maar ook gehoortoestellen voor in het oor. Om tot een goede keuze te komen, is het raadzaam een gehoortest te doen of advies in te winnen bij een specialist. Dit ook vanwege de kosten die een apparaat voor je gehoor met zich meebrengt. De kosten van hoortoestellen lopen namelijk al snel op tot een bedrag rond de 1.000 euro. Gelukkig is er tegemoetkoming mogelijk vanuit de zorgverzekeraar, mits je aan de juiste voorwaarden voldoet. Houd wel rekening met een eigen bijdrage.

Waarom je langsgaat bij een specialist

De aankoop van een hoortoestel start met een goed advies. Want de keuze voor een bepaald gehoortoestel is afhankelijk van hoe ernstig het gehoorverlies is, maar ook de vorm van je gehoorhang. Daarnaast is het prettig om te weten hoe de vergoeding is vanuit je zorgverzekeraar. Iemand die gespecialiseerd is in hoorapparaten kan je daar alles over vertellen. Daarom nodigen we je uit om langs te komen in onze winkels. We vertellen je graag meer over de nieuwste modellen en hoe onze apparaten je helpen om zorgelozer in het leven te staan.

Doe online een gehoor test en laat je adviseren

Om erachter te komen hoe je gehoor op dit moment functioneert, is het raadzaam langs te gaan bij een specialist of online een gehoor test te doen. Als audicien weten we exact hoe belangrijk een goed gehoor is en we adviseren je graag omtrent de verschillende hoortoestellen. Kom daarom langs in een van onze winkels en ontvang advies op maat van een deskundige. We zijn ervaren en houden onze kennis up-to-date. Bovendien houden we trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten zodat je altijd verzekerd bent van een toestel dat bij je past.

Opmerking voor opdrachtgever: wat betekent (DW – MI)? Ik ben online op zoek gegaan, maar ik kom er niet uit. Ik weet niet of het nodig was om dit in het artikel te verwerken, maar dit heb ik nu niet kunnen doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *