Een zwembad installeren en op zoek naar slimme ideeën voor een moderne poolhouse? Slimme zet. Het is de beste manier om uw achtertuinzwembad naar een hoger niveau te tillen.

Poolhouses zijn verrassend veelzijdige constructies die kunnen worden aangepast aan elke behoefte. In sommige gevallen is een poolhouse misschien niet meer dan een eenvoudige schuur om uw zwembadbenodigdheden in op te bergen. In andere is het een volwaardig pension met elektriciteit en sanitair dat perfect past bij uw zwembadideeën in de achtertuin. En natuurlijk zijn er genoeg opties daartussenin, zoals een ruimte met een buitenkeuken en een eethoek voor entertainment.

Als u overweegt een poolhouse op uw eigendom te bouwen, zijn hier onze beste ideeën voor poolhouses om uw creatieve sappen te laten stromen – plus enkele antwoorden op enkele van de grootste vragen die u mogelijk heeft over de structuren.

  1. GA GROOT MET EEN STRUCTUUR VAN TWEE VERDIEPINGEN

Als je weinig ruimte hebt (maar niet binnen je budget), overweeg dan om te bouwen om jezelf te voorzien van extra vierkante meters, zowel binnen als buiten. Dit poolhouse met twee verdiepingen in Californië biedt alle gemakken van een pension, plus een dakterras om te zonnen of ‘s avonds te entertainen.
Vergeet niet, er is ook meer inspiratie voor uw buitenruimte in onze achtertuinideeënfunctie.

  1. MAAK EEN BUITENKAMER

In grotere achtertuinen waar het zwembad zich op enige afstand van het hoofdgebouw bevindt, kunt u overwegen om een ​​keuken en/of bar op te nemen in uw poolhouse-ideeën. Zo hoeven u en uw gasten niet steeds weer terug naar het hoofdgebouw als u iets wilt drinken of eten.

Dit prachtige poolhouse creëert een leuke, sociale ruimte die volledig geschikt is voor een buitenbadomgeving. Er is een groot bareiland met zitplaatsen voor maximaal acht, plus ingebouwde apparaten zoals een koelkast voor drankjes, een vaatwasser en een koelkast met vriesvak betekent dat het volledig is uitgerust voor entertainment buitenshuis. Er zijn ook genoeg kasten van vloer tot plafond om spullen op te bergen, zoals de kussens voor het zwembadmeubilair.

  1. BLAUW MET EEN MODERN HUIS

Voor degenen met een gedurfde ontwerpsmaak, zijn opvallend moderne poolhouse-ideeën, zoals deze in New York, de juiste keuze. Gebruik horizontale lijnen om het silhouet eigentijds te houden en speel vervolgens met texturen (zoals de organisch ogende privacyschermen) om meer visuele intriges toe te voegen.

In dit poolhouse bevat de hoofdstructuur een natte bar voor entertainment, terwijl de slanke overhangende dakstructuur ervoor zorgt dat er voldoende schaduw is van de zon (en eventuele regenbuien) wanneer dat nodig is.

Ontdek ook meer op Verandas Willems België

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *